Näin hemmottelet itseäsi – Kauneushoitola Pirkkalan Beauty kertoo

Oletko luvannut huolehtia itsestäsi paremmin? Etkö ole pitkään aikaan käynyt kauneushoitolassa, vai olisiko nyt ensimmäinen kertasi?

Tervetuloa kauneushoitolaan!

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla ja valmis
palvelemaan sinua!

Varatessasi aikaa hemmotteluun sinun ei tarvitse tietää mitä kasvohoitoa valitset tai mikä
kasvohoito sinulle sopii. Teemme jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaisen suunnitelman ja räätälöimme hoidon juuri sinun ihollesi sopivilla tuotteilla sekä tekniikalla.

Ajanvaraus toimii puhelimitse, jotta voimme jutella sinun tarpeistasi ja varata sinulle sopivan hoidon. Palvelumme on hyvin yksilöllistä ja sinua varten räätälöity. Kauneushoitolamme on paikka, jossa hyvinvointi, itsensä hoitaminen ja positiivisuus tuovat valoa arkeen.

Asiakkaat, jotka nauttivat hoitolahoidoista ovat osaavissa ja turvallisissa käsissä. Kauneushoitolassa huomioidaan erityisellä tarkkuudella tämä poikkeuksellinen aika.

Sallithan itsellesi kauneuden ja hyvänolon hoitonautinnon sekä täydellisen rentoutumisen hetken!

Kauneushoitola Pirkkalan Beautyn henkilökunta, Riikka Jaakkola ja Leila Antila

On ihanaa hoitaa itseään myös kotona

Kosmetologin ohjeistuksella valitut ihonhoitotuotteet huomioivat ihon kunnon, tarpeet ja
omat henkilökohtaiset toiveesi. Ne tuovat lempeän ihonhoitorutiinin kotiin.

Miellyttävät tuoksut, pehmoiset koostumukset ja hoitotulokset ovat nautinnollisia ja
kohentavat mielialaa. Tuovat ne toki mielihyvää myös lähimmäiselle. Kenties tämä kotiin rauhoitettu aika tarjoaakin ihastuttavan tilaisuuden hoitaa itseään ja läheisiä.

Tervetuloa palveltavaksi! Sinun hyvinvointisi on meille tärkeää, joten lupaamme antaa sinulle aikaamme, jotta sinä voit rentoutua ja nauttia kauneudenhoitopalveluista.

Kauneushoitola Pirkkalan Beautyn henkilökunta, Riikka Jaakkola ja Leila Antila

Jaa artikkeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös Pirkkalan Parhaisiin yrityksiin

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.