Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty tarjoaa yksilölliset ja hellivät kauneudenhoitopalvelut ammattitaidolla juuri sinulle, joka haluat rentouttavan hemmotteluhetken.

Hemmottelevat kauneudenhoitopalvelut

Kauneushoitola Pirkkalan Beautyssa sinua palvelevat kosmetologit Leila Antila ja Riikka Jaakkola. Tarjoamme kauneudenhoitopalvelut (kasvo-, jalka-, käsihoidot, depiloinnit, ripsien kestotaivutus, meikkauspalvelut). Olemme avoinna Pereentie 27 D:ssä joustavasti sopimuksen mukaan.

Kauneushoitola on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin asialla ja valmis palvelemaan tänäänkin. Haluamme huolehtia sinusta. Asiakkaat, jotka nauttivat hoitolahoidoista ovat osaavissa ja turvallisissa käsissä. Kauneushoitolassa huomioidaan erityisellä tarkkuudella tämä poikkeuksellinen aika.

Sallithan itsellesi kauneuden ja hyvänolon hoitonautinnon sekä täydellisen rentoutumisen hetken!

Pirkkalan Beauty käyttää hoidoissaan mm. hemmottelevia, aromaterapeuttisia Darphin-voiteita. Lue tuotteista lisää kotisivuiltamme!

Myös lahjakortit sekä tuotteet kotiin

Myymme myös lahjakortteja hemmotteluhoitoihin, joilla voit ilahduttaa vaikkapa ystävääsi.

On ihanaa hoitaa itseään myös kotona.

Kosmetologin ohjeistuksella valitut ihonhoitotuotteet huomioivat ihon kunnon, tarpeet ja omat henkilökohtaiset toiveet. Ne tuovat lempeän ihonhoitorutiinin kotiin. Miellyttävät tuoksut, pehmoiset koostumukset ja hoitotulokset ovat nautinnollisia ja kohentavat mielialaa. Meiltä voit tilata tuotteita kotiin kuljetettuna tai postitse.

Toivotamme niin vanhat kuin uudet asiakkaat tervetulleeksi hemmoteltavaksi!

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.