Yrityksesi mukaan Parhaisiin?

Haluatko mukaan moderniin yrityskokoelmaan, jossa saat tuoda ammattitaitoasi esiin pirkkalalaisille ihmisille yritysesittelyn sekä hyödyllisten artikkelien muodossa? Lähetä meille täytetty lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

Tule mukaan Pirkkalan parhaisiin yrityksiin ja yhteisöihin.

1. Täytä lomake

Lomakkeessa annat yhteystiedot ja kuvaat toimintaasi yrityssivua varten. Esimerkiksi kysymme tarkempaa toimialaasi.

2. Kokoamme yrityssivun

Pirkkalan Parhaat tekee puolestasi yrityssivun, johon sinulta saatetaan kysyä lisämateriaalia sähköpostitse.

3. Tarkastamme yhdessä yrityssivusi

Katsomme yhdessä valmiin yrityssivun ja saat ehdottaa siihen muutoksia ennen kuin sivu julkaistaan.

4. Yrityssivu julkaistaan

Kun sisältö on hyväksytty, julkaistaan yrityssivunne. Jos toimialaanne ei ole vielä listauksessa, lisätään sekin luetteloon.

 • Pirkkalan Parhaat -jäsenyys pilottivaiheessa 50 € / pilottivuosi

  Pilottivuosi alkaa 7/2021 ja jatkuu 7/2022 saakka. Sisältää yrityssivun sekä yhden artikkelin.

 • Pirkkalan Parhaat -jäsenyys alkaen 7/2022 150 € / vuosi

  Sisältää: >> Kerran vuodessa päivitettävän yritysesittelysivun, jossa saat kertoa laajasti mitä teet - löydyt hausta yrityksesi toimialalla ja nimellä. >> Yhden artikkelin vuodessa omasta alastasi kertomiseen (kts. alta).

 • Artikkeli omasta alastasi 60 € / artikkeli

  Tuo oma osaamisesi esille esim. ajankohtaisen aiheen merkeissä. Jos esimerkiksi olet rengasalan ammattilainen, kerro vaikkapa renkaiden eroista ja uutuuksista! Artikkelin loppuun sisältyy mainos, jolla voit ohjata esim. omalle kotisivullesi tai tuoda yhteystietosi esille.

 • Kysy tarjousta mainospaikoista 15-50 € / kuukausi

  Jos sinulla on pieni bannerimainos tai kookkaampi slidertyyppinen mainos, ota yhteyttä pirkkalanparhaat@gmail.com ja kysy tarjousta

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on "Pirkkalan Parhaat"?

Pirkkalan Parhaat kokoaa yhteen pirkkalalaiset yritykset sekä tekemistä Pirkkalassa, jotta kuluttajan on helpompi löytää paikallinen osaaja tarpeisiinsa. Sloganina toimii ”Miksi mennä Pirkkalaa edemmäs kalaan?”, joka tarkoittaa, että Pirkkalasta löytyy erittäin laajat palvelut, eikä kuluttajan tarvitse lähteä naapurikaupunkeihin löytääkseen laadukkaat tuotteet ja hyvää asiakaspalvelua. Joskus nämä yritykset ovat vain hieman piilossa. Lähtökohtaisesti tarkoituksena on saada parempi näkyvyys paikallisille yrityksille.

Pitääkö yritykseni olla Pirkkalan Yrittäjien jäsen, jotta se voi liittyä Pirkkalan Parhaisiin?

Ei tarvitse. Riittää että yritykselläsi on voimassa oleva y-tunnus ja että sillä on toimintaa Pirkkalassa.

Kuka vastaa Pirkkalan Parhaista?

Pirkkalan Parhaat -konseptia ylläpitää pirkkalalainen digimarkkinoinnin asiantuntija Medianyrkki. Konsepti keksittiin yhteistyönä Pirkkalan Yrittäjien kanssa, mutta Pirkkalan Yrittäjät ei vastaa konseptin tuottamisesta.

Mihin Pirkkalan Parhaiden tuotot ohjautuvat?

Kaikki Pirkkalan Parhaiden jäsenmaksuista ja mainoksista saadut tuotot ohjautuvat suoraan Pirkkalan Parhaiden sivuston sekä sosiaalisen median ylläpitoon, kehittämiseen ja mainostukseen. Pirkkalan Parhaat ei toistaiseksi saa ulkopuolista rahoitusta.

Mitä tapahtuu pilottivuoden päätyttyä?

Pilottivuoden päätyttyä, heinäkuussa 2022, Pirkkalan Parhaat on yhteydessä jokaiseen mukana olevaan yritykseen ja kysyy halukkuutta olla mukana seuraavan vuoden ajan. Alustava jäsenyyden hinta heinäkuun 2022 jälkeen on 150 €/vuosi.