Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.

Näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä

Digitaaliset LED-näytöt ovat nykypäivää ja niiden hyödyt esimerkiksi mainonnassa, asiakkaiden informoinnissa, ja yrityksesi näkyvyyden kehittämisessä ovat kiistattomat. Digitaalisella viestinnällä säästät niin aikaa kuin rahaakin, kun sisällön voi siirtää näytölle näkyviin heti sen valmistuttua. Nykymaailmassa on kuitenkin tärkeää pystyä tarjoamaan asiakkailleen ajankohtaista tietoa nopealla aikataululla ja näyttävästi.

Meiltä saat henkilökohtaisen avustuksen oikeanlaisen LED-näytön valintaan. Valitsemme kanssasi erilaisiin tarkoituksiin sopivat ja kustannustehokkaat LED-näytöt. Toimitamme näytöt toimipaikastamme Pirkkalasta. Oletkin saattanut törmätä LED-näyttöihimme mm. tien päällä: monipuolisena talona tarjoamme myös näkyvyyttä Tampereen läntisellä kehätiellä.

Voimme myös rehellisesti ja ylpeänä todeta, että sovellus- ja ohjelmistokehitys on erikoisalaamme, joka työllistää noin 20 ohjelmistokehittäjää vuosittain. Ohjelmistokehittäjämme ahkeroivat Tampereen Hervannassa, keskustassa ja Sarankulmassa isoille, tunnetuille ICT- ja teollisuusalojen kansainvälisille ja suomalaisille yrityksille.

Vempele.fi tarjoaa muun muassa Tesla-tuotteita

Jidokan alla toimiva Vempele.fi tarjoaa Tesla-tuotteita sekä älykkäitä elektronisia vempeleitä, joiden tarkoituksena helpottaa ihmisten jokapäiväistä elämää. Kotiin ja yrityksille. Me etsimme luotettavat toimittajat ja testaamme, että vempele täyttää vaatimukset viranomaisten ja laadun osalta! Tervetuloa ostoksille: vempele.fi.

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.