Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

Työkalut, joilla korjaamon tehokkuus paranee

Toolx Oy maahantuo työkaluja monelta erinomaiselta työkalumerkiltä, kuten Wallmek, Mac Tools, Facom, Pichler ja Müller-Werkzeug. Myymämme työkalut ovat tarkoitettu vaativaankin korjaamotyöskentelyyn, joten ne kestävät jopa vuosikymmeniä nille tarkoitetussa käytössä. Myymme muun muassa:

  • Erikoistyökaluja alustan töihin henkilöautoista kuorma-autoihin – pyöränlaakeri-, napa- ja jousityökalut…
  • Käsityökalut kaikkiin tarkoituksiin – räikät, lenkki- ja hylsysarjat…
  • Paineilmatyökalut – mutterikoneet, iskutalttakoneet…
  • Diagnostiikkatyökalut – sähköjärjestelmien diagnosointityökalut, vikakoodinlukijat…


Valikoimaamme kuuluvat niin erikoisemmat kuin perinteisemmätkin työkalut aina räikästä hydrauliseen jousipuristimeen. Erikoistyökalumme esimerkiksi Wallmekilta nopeuttavat työvaiheita, parantavat työntekijän ergonomiaa, turvallisuutta ja samalla korjaamon tuottavuutta. 

Verkkokaupastamme löydät runsaasti tietoa

Kotisivuiltamme toolx.fi löydät kattavan verkkokaupan, jossa kerromme lisätietoja myymistämme työkaluista. Monen tuotesivun ohesta löytyy myös video, jossa työkalun käyttöä opastetaan. Tervetuloa tutustumaan parhaisiin työkaluihin sivuillamme!

Verkkokaupastamme voit tilata yrityksellesi Postin kautta perillekuljetuksella. Verkkokauppamme on tarkoitettu y-tunnuksella toimiville toiminimille ja yrityksille. Hinnat ovat aina ilmoitettu sisältäen ALV 24 %.

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.