Veemi tapahtumat ja palvelut

Veemi tuottaa elämyksiä ja hyvänmielen kokemuksia arjen pienistä asioista. Haluamme, että ihmiset kokevat ”VAU” –elämyksiä ilman suuria spektaakkeleita.

Luonto tarjoaa vau-elämyksiä

Veemi-tapahtumien teemana on luonto, yhdessä tekeminen ja toimiminen ryhmänä. Tuottamiemme tapahtumien ytimessä on seikkailupedagogiikka, johon yhdistyy tiiviisti erä ja luonto kokemukset.

Yhdessä olo ja tunnelma ovat mielestämme tärkein osa tilaisuuksia. Voit tilata meiltä tilaisuuteesi yksittäisen ohjelmanumeron tai jättää koko tilaisuuden suunnittelun ja toteutuksen meidän hoidettavaksi. Järjestämme kaikenlaisia tapahtumia aikuisten ja lasten syntymäpäivistä, kaveriporukoiden illanvietoista yritysten tyky- ja virkistyspäiviin. Tuotamme elämyksellisiä tapahtumia, jotka räätälöidään juuri asiakkaan tarpeen mukaan.

Veemin Veera ja Sami
Veemin yrittäjät Veera ja Sami toivottavat sinut tervetulleeksi Veemin tapahtumien pariin!

Taikamaa

Pirkkalan Taikamaa on kehittynyt nykyiseen muotoonsa vuosituhannen alusta näihin päiviin saakka. Taikamaa on kokenut kovia viimeisten vuosien aikana, mutta viimeisten kuukausien kunnostuksen jälkeen voimme tarjota hyvät puitteet monenlaisille tapahtumille. Taikamaassa voi tekemisen ohessa saunoa ja köllötellä paljussa, tulistella, paistaa makkaraa ja ruokailla.

Upea luontohenkinen tapahtumapaikka sijaitsee Pirkkalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, vajaan 15 km päässä Tampereen keskustasta. Taikamaa soveltuu hyvin erilaisten elämyksellisien tilaisuuksien pitopaikaksi.

Taikamaa on toiminnassa niin talvella kuin kesällä!

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.