Teboil Pirkkala

Teboil Pirkkala

Teboil Pirkkalasta saat polttonesteet, ruokaa, autohuollot ja paljon muuta! Iloinen asiakaspalvelu sekä monipuoliset palvelut ovat Teboil Pirkkalan avainasia.

Monipuoliset huoltoaseman palvelut

Pirkkalan Teboilin historia alkaa jo vuodesta 1982 ja siitä 30 vuotta myöhemmin vuodesta 2012 lähtien yrityksen toimintaa on jatkettu toisessa polvessa (Huoltoasema Velj. Lehtiset Oy).

Iloiseen asiakaspalveluun panostavan huoltoaseman tarjonta on muodostunut vuosien varrella varsin laajaksi. Autoilijoille on tarjolla monenlaisia huoltopalveluja. Palveluun kuuluvat myös akut, lamput ja pyyhkijänsulat vaihtotöineen.

Tutustu Teboil Pirkkalan palveluihin alta tarkemmin!

Meiltä saat:

  • lyijytöntä bensiiniä (95- ja 98-oktaaninen)
  • kauden mukaan kesä-/talvilaatuista dieseliä
  • polttoöljyä

Myymälän puolelta voi ostaa muun muassa maitotuotteita, makeisia ja kylmiä virvokkeita. Hyllystä löytyy myös autotarvikkeita ja kemikaaleja. Myös nestekaasun myynti kuuluu palveluumme.

Kotiinkuljetuksen voit tilata soittamalla! Voit tilata samalla vaikka ruokaa sekä uudet pyyhkijän sulat, pesuaineet tai moottoriöljyä yms.

Kotiinkuljetus 5 kilometrin säteellä 5 €. Tilaa soittamalla!

Kahviosta löytyy monet herkut ja eväät aina itse tehdyistä sämpylöistä maan mainioihin Texas Pete Hot Wings -annoksiin. Ruoat saa myös lounaspakettina klo 10-15 välillä. Kaikkia ruoka-annoksia saa tilattua myös mukaan otettavaksi.

Ravintolassa on A-oikeudet, voit nauttia kylmän lonkeron tai huurteisen ruoan kera. Meillä näet isolta TV:ltä monet urheilulähetykset suorana, meillä on myös Veikkauksen myyntipiste.

Meiltä saat myös Rolls-hampurilaisravintolan hampurilaisateriat.

Kurikantiellä Teboilin yhteydessä toimii korjaamo, jossa onnistuu useimmat huoltotyöt pl. nelipyöräsuuntaus.

Olemme avanneet uuden toimipisteen Vaitin teollisuusalueelle Vesalantielle, siellä voimme tehdä nyt myös pyöränsuuntaukset täysin uudella monipyöräsuuntauslaitteella.

NYT MYÖS AUTON NOUTO/PALAUTUSPALVELU! Kysy lisää.

Vuonna 2014 Teboil Pirkkala aloitti Rengasmarket-ketjun kanssa yhteistyön ja edustettuna ovat rengasmerkit Continental, Gislaved, Matador ja Barum. Lisäksi tarjolla on rengashotellin palvelut.

Autopesut hoituvat huoltoaseman nykyaikaisella Tammermaticin kalustolla, joka edustaa alansa ehdotonta huippua.

Aukioloajat arkisin - tervetuloa!

Myymälä
ma-pe 6-22
la 8-22
su 10-22

Korjaamo Kurikantie
ma-pe 7-20
la 9-14 sesonkiaikana

Korjaamo Vesalantie
ma-pe 8-17

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.