Tapahtumasi ilmoitus Pirkkalan Parhaisiin ilmaiseksi!

Ota yhteyttä Pirkkalan Parhaisiin sähköpostitse ilmoittaaksesi tulevan tapahtumasi! Pilottivuoden aikana tapahtuman ilmoitus on ilmaista.

Ota yhteyttä Pirkkalan Parhaisiin sähköpostitse (pirkkalanparhaat@gmail.com) ilmoittaaksesi tulevan tapahtumasi! Pilottivuoden aikana tapahtuman ilmoitus on ilmaista.

Pirkkalan Parhaiden pilottivuosi on nyt käynnissä ja testaamme erilaisten toimintojen käyttöä ja kävijämääriä. Pilottivuosi on alkanut 7/2021 ja jatkuu 7/2022.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös Pirkkalan Parhaisiin yrityksiin

Monitoimex Kaihdinpalvelu

Monitoimex on Pirkkalassa sijaitseva kaihdinalan tuotteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee niin kotitalouksia kuin yrityksiä auringonsuojaukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat muun muassa kaihtimet, rullaverhot ja markiisit.

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty tarjoaa yksilölliset ja hellivät kauneudenhoitopalvelut ammattitaidolla juuri sinulle, joka haluat rentouttavan hemmotteluhetken.

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu (Tmi Hanne Pesonen) tarjoaa terveydenhoidollista jalkahoitoa. Hoidoissa käytetään Footlogix-tuotteita, jotka imeytyvät ihon syvimpiin kerroksiin asti.

Latinkiin.fi

Latinkiin.fi

Latinkiin.fi on sähköajoneuvojen lataamiseen erikoistunut verkkokauppa. Haluamme edistää ympäristöystävällistä liikennettä tarjoamalla tehokkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia lataustarvikkeita.