Tapahtumasi ilmoitus Pirkkalan Parhaisiin ilmaiseksi!

Ota yhteyttä Pirkkalan Parhaisiin sähköpostitse ilmoittaaksesi tulevan tapahtumasi! Pilottivuoden aikana tapahtuman ilmoitus on ilmaista.

Ota yhteyttä Pirkkalan Parhaisiin sähköpostitse (pirkkalanparhaat@gmail.com) ilmoittaaksesi tulevan tapahtumasi! Pilottivuoden aikana tapahtuman ilmoitus on ilmaista.

Pirkkalan Parhaiden pilottivuosi on nyt käynnissä ja testaamme erilaisten toimintojen käyttöä ja kävijämääriä. Pilottivuosi on alkanut 7/2021 ja jatkuu 7/2022.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös Pirkkalan Parhaisiin yrityksiin

Nekapaino

Nekapaino Oy

Nekapainon monipuolisiin painopalveluihin kuuluvat kaikki painotuotteet mitä viestintään tarvitaan, messuosastoista käyntikortteihin. Kaikki nämä onnistuvat Nekapainon kautta aina suunnittelusta alkaen.

Lilja Tilit Oy

Lilja Tilit Oy tarjoaa yrityksille tilitoimiston palvelut, kuten kirjanpidon, veroneuvontaa sekä palkanlaskennan Pirkkalassa.

Autotalo Sun Kaara

Autotalo Sun Kaara huoltaa kaikenmerkkiset autot, myös hybridit ja sähköautot ammattitaidolla Vaittintiellä Pirkkalassa. Saman katon alta löydät myös autopesulan ja automyynnin.

Ravintola Mylly Pirkkala

Wigren Catering Ravintola Mylly

Ravintola Mylly tarjoaa 100-paikkaisen maittavan lounasruokailun lisäksi kokous- ja juhlapalveluja ja toimivat tilat Pirkkalan Myllyhaantiellä.