Tapahtumasi ilmoitus Pirkkalan Parhaisiin ilmaiseksi!

Ota yhteyttä Pirkkalan Parhaisiin sähköpostitse ilmoittaaksesi tulevan tapahtumasi! Pilottivuoden aikana tapahtuman ilmoitus on ilmaista.

Ota yhteyttä Pirkkalan Parhaisiin sähköpostitse (pirkkalanparhaat@gmail.com) ilmoittaaksesi tulevan tapahtumasi! Pilottivuoden aikana tapahtuman ilmoitus on ilmaista.

Pirkkalan Parhaiden pilottivuosi on nyt käynnissä ja testaamme erilaisten toimintojen käyttöä ja kävijämääriä. Pilottivuosi on alkanut 7/2021 ja jatkuu 7/2022.

Jaa artikkeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös Pirkkalan Parhaisiin yrityksiin

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.