Riesa-Pelle

Riesa-Pelle

Riesa-Pelle on yksi maamme harvoista naisklovneista ja hän on esiintynyt päätoimisena pellenä jo yli 20 vuotta. Riesa-Pelleltä löytyy vauhdikasta ohjelmaa monenlaisiin tapahtumiin: lastenjuhliin, tavarataloihin tai messuille.

Kutsu Riesa-Pelle tapahtumaasi!

Riesa-Pelleltä löytyy ohjelmaa monenlaisiin tilaisuuksiin: tavarataloihin, messuille, yritysjuhliin, pikkujouluihin, lastenjuhliin, jne. Vauhdikkaat ohjelmanumerot sisältävät perinteisen ”pelleilyn” lisäksi koomisia taikatemppuja, jonglöörausta sekä yksipyöräisellä polkupyörällä tasapainoilua. Lisäksi pelle vääntelee pitkistä ja värikkäistä ilmapalloista hauskoja figuureja, kuten ilmapalloeläimiä. Riesalta on mahdollista tilata myös persoonallista juontoa tapahtumiin ja niihin voidaan yhdistää taika- ja jonglööraustemppuja kevennykseksi.

Tutustu Riesa-Pelleen lisää kotisivuilla ja ota yhteyttä!

Myös hauskat ja persoonalliset yritysesittelyvideot

Nykyään Riesalta voi tilata myös erilaisia videotervehdyksiä, jotka räätälöidään aina tilaajan toiveiden mukaan. Riesa on toteuttanut lukuisia videoita firmojen ja päiväkotien etätapahtumiin, sekä ideoinut myös humoristisia mainosvideoita.

Muun muassa normaaleista yritysvideoista poikkeava Pirkkalan Parhaat -videosarja (mainio nimi, eikö) on alun perin Riesa-Pellen tekemä videosarja Pirkkalan yrityksistä, joissa hän seikkailee videoissaan. Alla Pirkkalan Parhaat -videot, kannattaa katsoa! 

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.