RelaxTiina

RelaxTiina tarjoaa koulutetun hierojan palvelut eli klassinen hieronta, purentalihashieronta, urheilijan lihashuolto, kuivaneulaus, triggerpiste- ja fasciakäsittelyt sekä ohjaus omaehtoiseen lihashuoltoon.

Koulutetun hierojan palvelut Pirkkalassa

Sekä klassinen, muokkaava hieronta (aktivoiva tai rentouttava) että urheilijan hieronta kuuluvat palveluihini. Lisäksi hierontaa voidaan tehostaa kuumakivillä tai voidaan keskittyä pää- ja kasvohierontaan.

Perinteisen hieronnan lisäksi tehokkaina hoitomuotoina käytän lihasenergiatekniikoita ja mobilisoivaa hierontaa. Myös triggerpisteiden käsittelyt kuuluvat hoitoihin.

Lisäksi on mahdollista hoidattaa kireyksiä faskioita hoitamalla. 

Ihan erillisenä palveluna on purentalihashieronta, jossa keskitytään rinta- ja kaularangan mobilisoivaan hierontaan sekä hierotaan purentalihakset  ulkoa ja sisältä suuontelosta. Tämä on erittäin tehokas hoitomuoto bruksaajille eli hampaitaan yhteen pureville ihmisille.

Tutustu sivuiltani tarkemmin palveluihini sekä hinnastoon: sivuille tästä.

Tervetuloa hierontaan, toivottaa RelaxTiina!

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.