RelaxTiina

RelaxTiina tarjoaa koulutetun hierojan palvelut eli klassinen hieronta, purentalihashieronta, urheilijan lihashuolto, kuivaneulaus, triggerpiste- ja fasciakäsittelyt sekä ohjaus omaehtoiseen lihashuoltoon.

Koulutetun hierojan palvelut Pirkkalassa

Sekä klassinen, muokkaava hieronta (aktivoiva tai rentouttava) että urheilijan hieronta kuuluvat palveluihini. Lisäksi hierontaa voidaan tehostaa kuumakivillä tai voidaan keskittyä pää- ja kasvohierontaan.

Perinteisen hieronnan lisäksi tehokkaina hoitomuotoina käytän lihasenergiatekniikoita ja mobilisoivaa hierontaa. Myös triggerpisteiden käsittelyt kuuluvat hoitoihin.

Lisäksi on mahdollista hoidattaa kireyksiä faskioita hoitamalla. 

Ihan erillisenä palveluna on purentalihashieronta, jossa keskitytään rinta- ja kaularangan mobilisoivaan hierontaan sekä hierotaan purentalihakset  ulkoa ja sisältä suuontelosta. Tämä on erittäin tehokas hoitomuoto bruksaajille eli hampaitaan yhteen pureville ihmisille.

Tutustu sivuiltani tarkemmin palveluihini sekä hinnastoon: sivuille tästä.

Tervetuloa hierontaan, toivottaa RelaxTiina!

Kerro kaverillekin!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Autotalo Sun Kaara

Autotalo Sun Kaara huoltaa kaikenmerkkiset autot, myös hybridit ja sähköautot ammattitaidolla Vaittintiellä Pirkkalassa. Saman katon alta löydät myös autopesulan ja automyynnin.

Ravintola Mylly Pirkkala

Wigren Catering Ravintola Mylly

Ravintola Mylly tarjoaa 100-paikkaisen maittavan lounasruokailun lisäksi kokous- ja juhlapalveluja ja toimivat tilat Pirkkalan Myllyhaantiellä.

Monitoimex Kaihdinpalvelu

Monitoimex on Pirkkalassa sijaitseva kaihdinalan tuotteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee niin kotitalouksia kuin yrityksiä auringonsuojaukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat muun muassa kaihtimet, rullaverhot ja markiisit.

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty tarjoaa yksilölliset ja hellivät kauneudenhoitopalvelut ammattitaidolla juuri sinulle, joka haluat rentouttavan hemmotteluhetken.