PUHTI triathlon Pirkkala

PUHTI triathlon

PUHTI triathlon tarjoaa valmennusta eri tasoisille triathlonharrastajille. Kaikille triathlonista kiinnostuneille löytyy sopiva treeniohjelma ja PUHTI triathlonryhmä.

Triathlonvalmennusta eritasoisille harrastajille

Eri tasoisille triathlonharrastajille ja triathlonista kiinnostuneille löytyy treeniohjelma ja PUHTI triathlonryhmä. Tule mukaan harrastamaan. Hyvä kunto ja hyvä mieli, se on parasta mitä liikunta antaa.

PUHTI triathlonryhmissä on mukana kaiken tasoisia ja monen ikäisiä harrastajia eli älä epäile oman kuntosi, ikäsi ym. suhteen vaan tule mukaan. 

PUHTI triathlonin pääpaikka on Pirkkalassa ja jonkin verran yhteistreenejä on Nokialla, Ylöjärvellä ja Tampereella.

Ilmoittaudu mukaan, kaikille ilmoittautuneille pidetään kattava infotilaisuus elokuussa 2021.

Parhaimmillaan triathlon on elämän mittainen harrastus josta saa hyvän kunnon, niin henkisen kuin fyysisen ja joka auttaa jaksamaan arjessa paremmin. 

Puhti triathlonissa treenataan kaikkia lajeja aina juoksusta uimiseen.

Katso sivuiltamme kaikki eri triathlonryhmämme!

Tarjoamme neljä erilaista triathlonryhmää, joten sinullekin löytyy varmasti oma porukka! Katso ryhmät ja ajankohtaiset tiedot sivuiltamme.

Mikäli pohdit aloittamista: Alkuun pääset juoksutossuilla, pyörällä ja kypärällä, uimapuvulla, uimalaseilla ja -lakilla. Huom! Uinnista tämä ei jää kiinni, opit varmasti!

Kerro kaverillekin!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Autotalo Sun Kaara

Autotalo Sun Kaara huoltaa kaikenmerkkiset autot, myös hybridit ja sähköautot ammattitaidolla Vaittintiellä Pirkkalassa. Saman katon alta löydät myös autopesulan ja automyynnin.

Ravintola Mylly Pirkkala

Wigren Catering Ravintola Mylly

Ravintola Mylly tarjoaa 100-paikkaisen maittavan lounasruokailun lisäksi kokous- ja juhlapalveluja ja toimivat tilat Pirkkalan Myllyhaantiellä.

Monitoimex Kaihdinpalvelu

Monitoimex on Pirkkalassa sijaitseva kaihdinalan tuotteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee niin kotitalouksia kuin yrityksiä auringonsuojaukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat muun muassa kaihtimet, rullaverhot ja markiisit.

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty tarjoaa yksilölliset ja hellivät kauneudenhoitopalvelut ammattitaidolla juuri sinulle, joka haluat rentouttavan hemmotteluhetken.