PUHTI triathlon Pirkkala

PUHTI triathlon

PUHTI triathlon tarjoaa valmennusta eri tasoisille triathlonharrastajille. Kaikille triathlonista kiinnostuneille löytyy sopiva treeniohjelma ja PUHTI triathlonryhmä.

Triathlonvalmennusta eritasoisille harrastajille

Eri tasoisille triathlonharrastajille ja triathlonista kiinnostuneille löytyy treeniohjelma ja PUHTI triathlonryhmä. Tule mukaan harrastamaan. Hyvä kunto ja hyvä mieli, se on parasta mitä liikunta antaa.

PUHTI triathlonryhmissä on mukana kaiken tasoisia ja monen ikäisiä harrastajia eli älä epäile oman kuntosi, ikäsi ym. suhteen vaan tule mukaan. 

PUHTI triathlonin pääpaikka on Pirkkalassa ja jonkin verran yhteistreenejä on Nokialla, Ylöjärvellä ja Tampereella.

PUHTI triathlonryhmät alkavat syyskuussa 2022!

Parhaimmillaan triathlon on elämän mittainen harrastus josta saa hyvän kunnon, niin henkisen kuin fyysisen ja joka auttaa jaksamaan arjessa paremmin. 

Puhti triathlonissa treenataan kaikkia lajeja aina juoksusta uimiseen.

Katso sivuiltamme kaikki eri triathlonryhmämme!

Tarjoamme neljä erilaista triathlonryhmää, joten sinullekin löytyy varmasti oma porukka! Katso ryhmät ja ajankohtaiset tiedot sivuiltamme.

Mikäli pohdit aloittamista: Alkuun pääset juoksutossuilla, pyörällä ja kypärällä, uimapuvulla, uimalaseilla ja -lakilla. Huom! Uinnista tämä ei jää kiinni, opit varmasti!

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.