TIEDOTE: Pirkkalan Parhaat -konsepti jää tauolle puuttuvan yhteistyön vuoksi

Pirkkalan Parhaiden pilottivuosi on ollut käynnissä heinäkuusta 2021 saakka tähän heinäkuuhun. Pilottivuoden aikana testattiin palvelun kysyntää ja menestystä. Positiivisesta palautteesta sekä näkyvyydestä huolimatta Pirkkalan Parhaiden toiminta on päätetty jättää tauolle loppuvuodeksi resurssien puutteen vuoksi.

Plussia ja miinuksia pilottivuoden aikana

Pirkkalan Parhaiden hakukonenäkyvyys on kasvanut tasaisesti, mikä osoittaa palvelulla olevan kysyntää. Muun muassa hakusana “nähtävyydet pirkkala” on Pirkkalan Parhaiden parhaita hakutuloksia. Pirkkalan Parhaat on saanut positiivista palautetta niin kuluttajilta kuin yrityksiltäkin.

Kuitenkin yritysten kiinnostus on ollut vähäistä ja konsepti ehkä hieman vaikeaselkoinen kontaktoinneista huolimatta. Myös näkyvyyttä ilmaiseksi somessa on ollut vaikea saada. Kiitos siis kaikille reilulle 450:lle seuraajallemme!

Jäsenyysmaksuja ei peritä tänä vuonna, toiminta tauolla

Pirkkalan Parhaiden toiminta on tauolla heinäkuun 2022 jälkeen. Kotisivut sekä Facebook-sivumme ovat kuitenkin nähtävillä alustavasti loppuvuoteen saakka. Emme peri mukana olevilta yrityksiltä jäsenyysmaksuja tältä ajalta, emmekä ota vastaan myöskään uusia yrityksiä resurssien vähyyden vuoksi. Näillä näkymin Pirkkalan Parhaat suljetaan vuodenvaihteessa, ellei konseptille löydy muita tekijöitä – tätä tulemme pohtimaan esimerkiksi Pirkkalan Yrittäjien kanssa.  

Yhteistyön puute harmittaa

Medianyrkki eli allekirjoittanut on ideoinut ja rakentanut sivuston sekä somenäkyvyyden täysin itse omalla työajallaan. Pirkkalan Parhaat on pirkkalalaisen Medianyrkin pyörittämä konsepti, joka ideoitiin yhdessä Pirkkalan Yrittäjien sekä silloisen Pirkkalan kunnan elinkeino- ja hankejohtajan kanssa vuoden 2021 alussa. 

Kun elinkeino- ja hankejohtaja jäi pois kunnan palveluksesta keväällä 2021, kuntayhteistyö Pirkkalan Parhaiden ja kunnan välillä jäi täysin pois. Allekirjoittanut on ottanut tämän jälkeen Pirkkalan Parhaita koskien yhteyttä kunnan kulttuuri- ja viestintäpuoleen, jonka tavoittanut viesti ei kuitenkaan tuottanut minkäänlaista tulosta. Kulttuuri- sekä viestintäpuolen mukaan kyseessä olisi enemmänkin elinkeinopuolen yhteistyö, ja kun viesti ohjattiin sinne, yhteydenpito loppui tyystin.

Pirkkalan Parhaiden rakennus ja ylläpito harrastuspohjalta muiden töiden ohella ei valitettavasti ole realistista, kun muilla Tampereen naapurikunnilla, esimerkiksi Nokialla ja Kangasalla on hieno oma Visit Nokia ja Visit Kangasala -sivunsa, jossa on esitelty paikallisia yrityksiä sekä nähtävyyksiä ja tapahtumia selvästi kunnan markkinoinnin tuella ja resursseilla sekä aktiivisella kuntalaisten ja kunnan välisellä viestinnällä, sekä kotisivuilla että somessa hyvinkin aktiivisesti.

Joulukalenteri tulossa tänäkin vuonna?

Viime vuonna järjestetty Pirkkalan Parhaiden joulukalenteri arvontoineen Facebookissa sai tosi hyvin näkyvyyttä ja sitä oli mukava toteuttaa. Tarkoituksenani on järjestää joulukalenteri tänäkin vuonna mukana olevien yritysten kanssa, hieman joulumieltä pirkkalalaisille tuodaksemme. Pirkkalan Parhaiden somessa tulee muutoin olemaan melko hiljaista, sillä keskityn muihin tehtäviin.

Parhain terveisin,
Matias Ilonen
Pirkkalan Parhaiden konseptin vastaava

Jaa artikkeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös Pirkkalan Parhaisiin yrityksiin

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.

Sivustoa ei ole päivitetty enää vuoden 2022 jälkeen. Tiedot saattavat siis olla vanhentuneita. Pirkkalan Parhaat ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä.
Pirkkalan Parhaat -sivuston toiminta loppunut