Pirkkalan LämpöPumppu

Pirkkalan Lämpöpumppu tarjoaa asiantuntevasti Mitsubishi Electric- ja Gree-ilmalämpöpumppujen asennukset kotiisi tai yritykseesi.

Energiatehokkaat ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu pitää kotisi viileänä kesällä, lämpöisenä talvella ja on energiatehokas valinta monenlaisiin tiloihin. Säästösi lämmityskuluissa alkaa välittömästi kun lämpöpumppusi on otettu käyttöön. Samalla nousee myös asuntosi arvo. Energiahintojen noustessa kasvaa säästösi samassa suhteessa!

Hanki meiltä laite, joka on luotu kestämään pitkään ja tuottamaan sinulle lämpöä ja viilennystä tarpeittesi mukaan.

 

Pirkkalan LämpöPumpu eli Glasberg Oy

Pirkkalan Lämpöpumppu (Glasberg Oy) on perustettu vuonna 2005. Toimialamme keskittyy nykyään lämpöpumppujen myyntiin, asennukseen ja huoltoon. 

Meillä on kertynyt kokemusta laajalti – tehtynä yli 500 ilmalämpöpumpun asentamisesta. Olemme virallinen Mitsubishi Electricin Dealer-jälleenmyyjä. 
 
Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, suunnitellaan teille oikeanlainen ilmalämpöpumppuratkaisu!

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.