Pirkkalan Jalkahoitopalvelu

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu (Tmi Hanne Pesonen) tarjoaa terveydenhoidollista jalkahoitoa. Hoidoissa käytetään Footlogix-tuotteita, jotka imeytyvät ihon syvimpiin kerroksiin asti.

Terveydellistä jalkahoitoa

Ovatko kantapääsi kuivat ja karkeat? Avun saat terveydenhoidollisesta jalkahoidosta. Hoidossa käytetään Footlogix tuotteita, jotka hoitavat myös ihon syviä kerroksia. Hoidon tulokset ovat nähtävissä heti.

Toimimme Pirkkalan Senioritalo Pihlajamäen tiloissa (Perkiöntie 55, Pirkkala). Esteetön toimitilamme palvelee uusia ja vanhoja asiakkaitaan ajanvarauksella. 

Footlogix on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, joka on kehitetty yhteistyössä  lääketeollisuuden, jalkahoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa. Tulokset ovat nähtävissä heti: karkeimmistakin kantapäistä tulee silkinpehmeät.

Tutustu Pirkkalan Jalkahoidon palveluihin tarkemmin kotisivuillamme!

Footlogix-kotihoitotuotteet

Myymme myös kotikäyttöön Footlogix-vaahtovoiteet sekä kynsisienisuihkeet. Hoidon yhteydessä jalkahoitaja auttaa sinua valitsemaan kotihoitoon juuri sinun jaloillesi sopivan tuotteen. Päivittäin käytettynä vaahtovoiteet auttavat säilyttämään jalkojen pehmeyden.

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.