Pirkan Perintä

Pirkan Perintä Oy

Pirkan Perintä hoitaa tehokkaasti sekä yritysten että yksityishenkilöiden perintäasioita alusta loppuun, 35 vuoden kokemuksella. On saatavasi iso tai pieni, ota rohkeasti yhteyttä!

Yritysten sekä yksityishenkilöiden perintäpalvelut

Pirkan Perintä Oy tarjoaa monipuoliset perintäpalvelut. Puhtaasti kotimaista, tehokasta ja kokonaisvaltaista perintää 35 vuoden ammattitaidolla. Hoidamme sekä yritysten että yksityishenkilöiden saatavien perintää (lasku, velkakirja, vuokra-, vastike-, osamaksu-, leasing- tai muu saatava).

Hoidamme myös tarvittaessa velkajärjestelyt, yrityssaneeraukset, konkurssit sekä rikosasiat.
 

Ota rohkeasti yhteyttä!

On saatavasi ISO tai pieni, ota rohkeasti yhteyttä – neuvontamme on maksutonta!

Meillä Sinua palvelee ihminen, eivät puhelinvastaajat.

Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostilla tai voit poiketa toimistollamme.

Emme peri vuosimaksua ja velallinen maksaa perintäkulut.

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.