Palkintotehdas

Palkintotehdas (Trendexport Ky) Pirkkalassa tarjoaa palkinnot, mitalit, pystit, pokaalit ja liikelahjat sekä lasituotteet kaiverruksella ja neliväriprinttauksella koko maahan.

Haapakuja 2

Palkintoja joita haluaisin itsekin saada

Nimensä mukaisesti: Palkintotehdas tarjoaa palkinnot kaikenlaisiin tilanteisiin, vaikkapa urheilutapahtumiin. Palkintotehtaalta saat myöskin erilaiset kaiverrukset palkintoihin laattoineen. 

  • Lasipalkinnot
  • Pokaalit
  • Mitalit
  • Erikoispalkinnot
  • Pystit ja patsaat
  • Kaiverrukset ja laatat

 

Kaikki palkinnot, mitalit, pystit, pokaalit ja liikelahjat sekä lasituotteet kaiverruksella ja neliväriprinttauksella. Perinteiset ja yksilölliset toteutukset nopeasti ja aina budjettiin sopivalla hinnalla. Toimitukset koko maahan. Palkintotehdas auttaa myös tapahtumanne markkinoinissa sekä verkostoitumisessa laajan yhteistyöverkoston kautta.

Ota yhteyttä ja tule poikkeamaan erikoiskahveille – se kannattaa.

Jampe toivottaa sinut tervetulleeksi Palkintotehtaalle!

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.

Sivustoa ei ole päivitetty enää vuoden 2022 jälkeen. Tiedot saattavat siis olla vanhentuneita. Pirkkalan Parhaat ei vastaa tietojen paikkansapitävyydestä.
Pirkkalan Parhaat -sivuston toiminta loppunut