Palkintotehdas

Palkintotehdas (Trendexport Ky) Pirkkalassa tarjoaa palkinnot, mitalit, pystit, pokaalit ja liikelahjat sekä lasituotteet kaiverruksella ja neliväriprinttauksella koko maahan.

Palkintoja joita haluaisin itsekin saada

Nimensä mukaisesti: Palkintotehdas tarjoaa palkinnot kaikenlaisiin tilanteisiin, vaikkapa urheilutapahtumiin. Palkintotehtaalta saat myöskin erilaiset kaiverrukset palkintoihin laattoineen. 

  • Lasipalkinnot
  • Pokaalit
  • Mitalit
  • Erikoispalkinnot
  • Pystit ja patsaat
  • Kaiverrukset ja laatat

 

Kaikki palkinnot, mitalit, pystit, pokaalit ja liikelahjat sekä lasituotteet kaiverruksella ja neliväriprinttauksella. Perinteiset ja yksilölliset toteutukset nopeasti ja aina budjettiin sopivalla hinnalla. Toimitukset koko maahan. Palkintotehdas auttaa myös tapahtumanne markkinoinissa sekä verkostoitumisessa laajan yhteistyöverkoston kautta.

Ota yhteyttä ja tule poikkeamaan erikoiskahveille – se kannattaa.

Jampe toivottaa sinut tervetulleeksi Palkintotehtaalle!

Kerro kaverillekin!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Monitoimex Kaihdinpalvelu

Monitoimex on Pirkkalassa sijaitseva kaihdinalan tuotteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee niin kotitalouksia kuin yrityksiä auringonsuojaukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat muun muassa kaihtimet, rullaverhot ja markiisit.

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty tarjoaa yksilölliset ja hellivät kauneudenhoitopalvelut ammattitaidolla juuri sinulle, joka haluat rentouttavan hemmotteluhetken.

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu (Tmi Hanne Pesonen) tarjoaa terveydenhoidollista jalkahoitoa. Hoidoissa käytetään Footlogix-tuotteita, jotka imeytyvät ihon syvimpiin kerroksiin asti.

Latinkiin.fi

Latinkiin.fi

Latinkiin.fi on sähköajoneuvojen lataamiseen erikoistunut verkkokauppa. Haluamme edistää ympäristöystävällistä liikennettä tarjoamalla tehokkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia lataustarvikkeita.