Nordic Plug

Nordic Plug

Nordic Plug on sähköajoneuvojen lataamiseen erikoistunut verkkokauppa. Haluamme edistää ympäristöystävällistä liikennettä tarjoamalla tehokkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia lataustarvikkeita.

Fontellinpolku 9 A 26, 33900 Tampere

Sähköautojen latausasemat kotiin

Sähköauton lataaminen kotona pitäisi mielestämme olla yhtä helppoa, kuin sähköautolla tai hybridillä ajaminen.

Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman sähköauton latausasemia kotiin, työpaikalle tai mökille. Kiinteä sähköauton latausasema kotiin tarjoaa mahdollisuuden nopeaan sähköauton tai hybridiauton lataukseen. Lataus on turvallista ja ajoneuvon akuston elinkaari on pidempi. Nykyiset autolämmityspistorasiat ja muut kotitalouspistorasiat eivät sovellu pitkäaikaiseen suuritehoiseen lataukseen teknisten rajoitusten vuoksi.

Latausasema sähköautolle
Päätuotteemme on sähköauton latausasema kotiin, 3x16A, 11kW. Tutustu verkkokaupassamme valikoimaan!

Latauskaapelit ja tarvikkeet

Nordic Plug (ent. Latinkiin.fi) tarjoaa myös latauskaapelit, siirrettävät laturit sekä latauksen lisätarvikkeet. (Y-tunnus: 3239320-8)

Täyssähköauton ja hybridin lataamiseen löytyy kahta erilaista kaapelityyppiä: Mode 2 ja Mode 3. Mode 2 -latauskaapeli (normaaliin schuko-pistorasiaan) on tarkoitettu väliaikaiseen käyttöön silloin kun kiinteää latausasemaa ei ole käytettävissä. Mode 3 -kaapeli on suora kaapeli auton ja latausaseman välille.

Tarjoamme myös latauskaapelit, kannettavat laturit sekä lisätarvikkeet.

30 € etu pirkkalaisille!

Kampanjakoodilla ’BIRKA30’ saa 30 € edun verkkokauppaan. Koodin voi syöttää kassalla. Kampanja on voimassa
30.6.2022 saakka.

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.