NM-Sovittelu

NM-Sovittelu

NM Sovittelu tuottaa tuloksellisia sosiaali- ja perhepalveluita asiakkaan tarpeita kuunnellen. Vahvuutemme on moniammatillinen työryhmä ja verkostot.

Tuomiokirkonkatu 34 A 9, Tampere

Yksilö- ja perheohjausta luottamuksella & kokemuksella

NM Sovittelu on uutta kehittävä, ketterä ja tulevaisuuteen suuntavaa yritys. Toimintamme keskiössä on lasten, nuorten ja perheiden tukeminen sekä kasvun ja kehityksen turvaaminen, niin tässä hetkessä kuin tulevaisuudessakin.

Yrityksemme juuret kiinnittyvät yhteen arvostetun toimijan, Näsimentor Oy:n kanssa. Hyödynnämme NM Sovittelun ja Näsimentor Oy:n osaamista sekä erityistaitoja, joustavasti ja yksilöllisesti, muodostaen asiakkaalle parhaan mahdollisen palvelun.

Tarjoamme perheille kuntoutusta, ohjausta, päivystävää perhetyötä, sovittelua sekä kotipalvelua.

Tarjoamme yksilöille ammatillista tukihenkilöä sekä jälkihuoltoa.

Erityispalveluina tarjoamme vanhemmuuden arviointia, tuettuja tapaamisia, työparipalvelua, työnohjausta sekä sovittelua.

Tutustu perhepalveluihimme klikkaamalla kuvaa.
Tutustu yksilöpalveluihimme klikkaamalla kuvaa.
Tutustu erityispalveluihimme klikkaamalla kuvaa.

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.