NM-Sovittelu

NM-Sovittelu

NM Sovittelu tuottaa tuloksellisia sosiaali- ja perhepalveluita asiakkaan tarpeita kuunnellen. Vahvuutemme on moniammatillinen työryhmä ja verkostot.

Tuomiokirkonkatu 34 A 9, Tampere

Yksilö- ja perheohjausta luottamuksella & kokemuksella

NM Sovittelu on uutta kehittävä, ketterä ja tulevaisuuteen suuntavaa yritys. Toimintamme keskiössä on lasten, nuorten ja perheiden tukeminen sekä kasvun ja kehityksen turvaaminen, niin tässä hetkessä kuin tulevaisuudessakin.

Yrityksemme juuret kiinnittyvät yhteen arvostetun toimijan, Näsimentor Oy:n kanssa. Hyödynnämme NM Sovittelun ja Näsimentor Oy:n osaamista sekä erityistaitoja, joustavasti ja yksilöllisesti, muodostaen asiakkaalle parhaan mahdollisen palvelun.

Tarjoamme perheille kuntoutusta, ohjausta, päivystävää perhetyötä, sovittelua sekä kotipalvelua.

Tarjoamme yksilöille ammatillista tukihenkilöä sekä jälkihuoltoa.

Erityispalveluina tarjoamme vanhemmuuden arviointia, tuettuja tapaamisia, työparipalvelua, työnohjausta sekä sovittelua.

Tutustu perhepalveluihimme klikkaamalla kuvaa.
Tutustu yksilöpalveluihimme klikkaamalla kuvaa.
Tutustu erityispalveluihimme klikkaamalla kuvaa.

Kerro kaverillekin!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Autotalo Sun Kaara

Autotalo Sun Kaara huoltaa kaikenmerkkiset autot, myös hybridit ja sähköautot ammattitaidolla Vaittintiellä Pirkkalassa. Saman katon alta löydät myös autopesulan ja automyynnin.

Ravintola Mylly Pirkkala

Wigren Catering Ravintola Mylly

Ravintola Mylly tarjoaa 100-paikkaisen maittavan lounasruokailun lisäksi kokous- ja juhlapalveluja ja toimivat tilat Pirkkalan Myllyhaantiellä.

Monitoimex Kaihdinpalvelu

Monitoimex on Pirkkalassa sijaitseva kaihdinalan tuotteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee niin kotitalouksia kuin yrityksiä auringonsuojaukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat muun muassa kaihtimet, rullaverhot ja markiisit.

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty tarjoaa yksilölliset ja hellivät kauneudenhoitopalvelut ammattitaidolla juuri sinulle, joka haluat rentouttavan hemmotteluhetken.