Nekapaino Oy

Nekapaino Oy on joustavampi, palvelevampi & monipuolisempi painotalo, kokonaisvaltainen paino- ja printtituotteiden toteuttaja – aina suunnittelusta toteutukseen ja tarvittaessa asennettuna.

Graafisesta suunnittelusta valmiiseen painotuotteeseen

Moderni ja nykyaikainen tuotantoympäristö & osaava henkilökunta toteuttaa mitä moninaisimpia asiakastarpeiden mukaisia graafisen-alan tuotteita ja toteutuksia. Suunnittelusta toteutukseen ja tarvittaessa asennettuna.

Kumppaniemme ansiosta myös yrityksesi näköiset taitot ja graafinen suunnittelu onnistuu huipputasoisesti.

Jos sinulla on siis idea, saat kauttamme kaiken suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Suunnitellaan juuri tarpeidenne mukainen kokonaisuus.

Painotuotteita
Nekapainolta saat digi- ja offset-painotuotteet laadukkaasti. Myös suurkuvatulosteet esimerkiksi liiketilojen seinille.
Painopalveluihimme kuuluvat myös tarrat, teippaukset ja tekstiilien laadukas painatus.
Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Suunnitellaan juuri tarpeidenne mukainen kokonaisuus.

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.