Näsimentor Oy

Näsimentor Oy aloitti toimintansa vuonna 2007. Palveluihimme kuuluvat lasten, nuorten ja aikuisten psykiatrinen kotisairaanhoito ja yksilö- ja ryhmätyönohjaus.

Tuomiokirkonkatu 34 A 9, Tampere

Psykiatrinen kotisairaanhoito & yksilö- ja ryhmätyönohjaus

Näsimentor Oy aloitti toimintansa vuonna 2007. Palveluita tarjoamme kunnille, yrityksille ja yksityisille. Suurella sydämellä ja korkealla ammattitaidolla teitä palvelevat kokeneet psykiatrisen sairaanhoidon ammattilaiset.

Palveluihimme kuuluvat lasten, nuorten ja aikuisten psykiatrinen kotisairaanhoito ja yksilö- ja ryhmätyönohjaus. Toimimme tällä hetkellä Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Kanta-Hämeessä. Palvelutarjontamme on systemaattista, tavoitteellista ja laadukasta. Vahva ammattitaito pohjautuu pitkään alan työkokemukseen ja työn jatkuvaan kehittämiseen. Teemme tiivistä yhteistyötä NM Sovittelun kanssa.

Lue lisää kotisivuiltamme nasimentor.fi ja ota yhteyttä!

Kerro kaverillekin!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Autotalo Sun Kaara

Autotalo Sun Kaara huoltaa kaikenmerkkiset autot, myös hybridit ja sähköautot ammattitaidolla Vaittintiellä Pirkkalassa. Saman katon alta löydät myös autopesulan ja automyynnin.

Ravintola Mylly Pirkkala

Wigren Catering Ravintola Mylly

Ravintola Mylly tarjoaa 100-paikkaisen maittavan lounasruokailun lisäksi kokous- ja juhlapalveluja ja toimivat tilat Pirkkalan Myllyhaantiellä.

Monitoimex Kaihdinpalvelu

Monitoimex on Pirkkalassa sijaitseva kaihdinalan tuotteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee niin kotitalouksia kuin yrityksiä auringonsuojaukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat muun muassa kaihtimet, rullaverhot ja markiisit.

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty tarjoaa yksilölliset ja hellivät kauneudenhoitopalvelut ammattitaidolla juuri sinulle, joka haluat rentouttavan hemmotteluhetken.