Näsimentor Oy

Näsimentor Oy aloitti toimintansa vuonna 2007. Palveluihimme kuuluvat lasten, nuorten ja aikuisten psykiatrinen kotisairaanhoito ja yksilö- ja ryhmätyönohjaus.

Tuomiokirkonkatu 34 A 9, Tampere

Psykiatrinen kotisairaanhoito & yksilö- ja ryhmätyönohjaus

Näsimentor Oy aloitti toimintansa vuonna 2007. Palveluita tarjoamme kunnille, yrityksille ja yksityisille. Suurella sydämellä ja korkealla ammattitaidolla teitä palvelevat kokeneet psykiatrisen sairaanhoidon ammattilaiset.

Palveluihimme kuuluvat lasten, nuorten ja aikuisten psykiatrinen kotisairaanhoito ja yksilö- ja ryhmätyönohjaus. Toimimme tällä hetkellä Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Kanta-Hämeessä. Palvelutarjontamme on systemaattista, tavoitteellista ja laadukasta. Vahva ammattitaito pohjautuu pitkään alan työkokemukseen ja työn jatkuvaan kehittämiseen. Teemme tiivistä yhteistyötä NM Sovittelun kanssa.

Lue lisää kotisivuiltamme nasimentor.fi ja ota yhteyttä!

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.