Medianyrkki

Medianyrkki tarjoaa kotisivujen tekoa sekä digimarkkinoinnin palveluita kustannustehokkaaseen hintaan Pirkkalassa.

Haikanvuori 5 C 11 (Toolx Oy)

Mikä Medianyrkki?

Medianyrkki on Toolx Oy:n aputoiminimi Pirkkalassa. Medianyrkin tarkoituksena on tarjota kustannustehokkaasti digimarkkinoinnin palveluita yrityksille, jotka haluavat parantaa ilmaista näkyvyyttään esimerkiksi hakukoneissa tai vaikkapa panostaa sosiaalisen median käyttöön. Pääasiallinen palvelumme on WordPress-kotisivujen teko sekä muutostyöt.

Medianyrkin palveluihin kuuluu:

  • uudet WordPress-kotisivut verkko-osoitteen hankinnasta lähtien
  • olemassa olevien WordPress-sivujen muutostyöt, teemanvaihdokset
  • toiminnallisuuksien lisäys kotisivuillesi, esimerkiksi kävijäseuranta tai lomake
  • sosiaalisen median avustaminen, sisältöstrategia ja mainostaminen
  • visuaaliset materiaalit, kuten esitteet tai käyntikortit
Medianyrkin tekemät sivut ovat aina brändisi mukaisia, kaikilla laitteilla toimivia, nopeasti latautuvia sekä hakukoneesta löytyviä. Kuvassa pari Medianyrkin työnäytettä aina kotisivujen uudistuksesta kokonaan uusiin sivuihin. Niin, ja myös Pirkkalan Parhaiden kotisivu on Medianyrkin käsialaa!

Enemmän irti kotisivuistasi

Medianyrkki panostaa uusimpiin digimarkkinoinnin trendeihin, kuten hakukoneoptimointiin ja sivujen toimivuuteen kaikilla laitteilla. Medianyrkin kotisivuilta löydät lisää mm. artikkeleita siitä, miksi kotisivuihin kannattaa panostaa. Lue niitä täältä.

Medianyrkki huolehtii siitä, että voit itse jatkossa tehdä pienet muutokset sivuillesi omin apuinesi, käyttäen apuna Medianyrkin valmiita ohjeita tai ottamalla yhteyttä.

Kerro kaverillekin!

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Monitoimex Kaihdinpalvelu

Monitoimex on Pirkkalassa sijaitseva kaihdinalan tuotteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee niin kotitalouksia kuin yrityksiä auringonsuojaukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat muun muassa kaihtimet, rullaverhot ja markiisit.

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty tarjoaa yksilölliset ja hellivät kauneudenhoitopalvelut ammattitaidolla juuri sinulle, joka haluat rentouttavan hemmotteluhetken.

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu (Tmi Hanne Pesonen) tarjoaa terveydenhoidollista jalkahoitoa. Hoidoissa käytetään Footlogix-tuotteita, jotka imeytyvät ihon syvimpiin kerroksiin asti.

Latinkiin.fi

Latinkiin.fi

Latinkiin.fi on sähköajoneuvojen lataamiseen erikoistunut verkkokauppa. Haluamme edistää ympäristöystävällistä liikennettä tarjoamalla tehokkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia lataustarvikkeita.