Medianyrkki

Medianyrkki tarjoaa kotisivujen tekoa sekä digimarkkinoinnin palveluita kustannustehokkaaseen hintaan, aina yksilöllisellä asiakaspalvelulla Pirkkalassa.

Haikanvuori 5 C 11 (Toolx Oy)

Mikä Medianyrkki?

Medianyrkki on Toolx Oy:n aputoiminimi Pirkkalassa. Medianyrkin tarkoituksena on tarjota kustannustehokkaasti digimarkkinoinnin palveluita yrityksille, jotka haluavat parantaa ilmaista näkyvyyttään esimerkiksi hakukoneissa tai vaikkapa panostaa sosiaalisen median käyttöön. Pääasiallinen palvelumme on WordPress-kotisivujen teko sekä muutostyöt.

Medianyrkin palveluihin kuuluu:

  • uudet WordPress-kotisivut verkko-osoitteen hankinnasta lähtien
  • olemassa olevien WordPress-sivujen muutostyöt, teemanvaihdokset
  • toiminnallisuuksien lisäys kotisivuillesi, esimerkiksi kävijäseuranta tai lomake
  • sosiaalisen median avustaminen, sisältöstrategia ja mainostaminen
  • visuaaliset materiaalit, kuten esitteet tai käyntikortit
Medianyrkin tekemät sivut ovat aina brändisi mukaisia, kaikilla laitteilla toimivia, nopeasti latautuvia sekä hakukoneesta löytyviä. Kuvassa pari Medianyrkin työnäytettä aina kotisivujen uudistuksesta kokonaan uusiin sivuihin. Niin, ja myös Pirkkalan Parhaiden kotisivu on Medianyrkin käsialaa!

Enemmän irti kotisivuistasi

Medianyrkki panostaa uusimpiin digimarkkinoinnin trendeihin, kuten hakukoneoptimointiin ja sivujen toimivuuteen kaikilla laitteilla. Medianyrkin kotisivuilta löydät lisää mm. artikkeleita siitä, miksi kotisivuihin kannattaa panostaa. Lue niitä täältä.

Medianyrkki huolehtii siitä, että voit itse jatkossa tehdä pienet muutokset sivuillesi omin apuinesi, käyttäen apuna Medianyrkin valmiita ohjeita tai ottamalla yhteyttä.

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.