Markkinoi yritystäsi artikkelin muodossa!

Pirkkalan Parhaiden yksi ominaisuus on yrityksiltä asiakkaille kirjoitettavat artikkelit. Näissä yritykset voivat tuoda esimerkiksi vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin tai vinkkejä tuotevalintoihin.

Nykyaikaiseen markkinointiin kuuluu, että yritys on vuorovaikutuksessa asiakkaidensa (nykyisten ja potentiaalisten) kanssa. Pirkkalan Parhaat tarjoaa yrityksille kanavan tuoda omaa asiantuntijuuttaan esille artikkelien muodossa. Tarkoituksena on kertoa mielenkiintoisista aiheista asiantuntevasti ja sisällön avulla houkutella asiakkaita omien palveluidensa pariin.

Tässä esimerkkejä, minkälaisia artikkeleita eri toimialojen yritykset voisivat tehdä:

 • Autokorjaamo: Miksi ilmastointihuolto on tärkeää?
  • Autokorjaamo kertoo lyhyesti, mitä ilmastointihuollossa tehdään ja mitä laiminlyöty ilmastointi voi aiheuttaa. Lopuksi voidaan vaikkapa mainostaa omaa ilmastointihuoltokampanjaa ja ohjata asiakkaat ottamaan yhteyttä.
 • Kauneushoitola: Miten ihon epäpuhtaudet saa pidettyä kurissa?
  • Kauneushoitola kertoo lyhyesti, mistä ihon epäpuhtaudet johtuvat ja sitten, miten ihon saa pidettyä kunnossa. Voidaan mainostaa omia hoitotuotteita sekä palveluja.
 • LVI-alan yritys: Mikä lämmitysmuoto sopii kotiisi?
  • Esimerkiksi lämpöpumppuja asentava yritys kertoo eroja maa- ja ilmalämpöpumpun välillä. Lopuksi mainostetaan omia edustuksia.
 • Hieroja: Näin helpotat hartioiden jumeja
  • Artikkelissa käydään läpi, miten kotikonstein voi edesauttaa hartioiden avautumista jumista. Omia palveluita mainostetaan lopussa.

Pirkkalan Parhaiden pilottivuoden jäsenyyteen sisältyy yksi artikkeli

Kun yritys on Pirkkalan Parhaiden jäsen, saa se julkaista yhden artikkelin ilmaiseksi. Ota yhteyttä, mikäli mieleesi putkahti jokin artikkeli-idea jonka haluaisit toteuttaa tai sinulla on jo materiaali valmiina!

Lähtökohtaisesti Pirkkalan Parhaat ei ole mukana sisällöntuotannossa, mutta voi esimerkiksi oikolukea tekstin ja ehdottaa muutoksia saadun materiaalin perusteella.

Esimerkkinä artikkelista toimii Medianyrkin, Pirkkalan Parhaiden teknisen toteuttajan, artikkeli kotisivujen toimivuudesta eri laitteilla.

Artikkelit näkyvät etusivulla ja ne jaetaan somessa

Artikkelit näkyvät Pirkkalan Parhaiden etusivulla, josta sivuilla kävijä voi käydä ne lukemassa. Kaikki artikkelit jaetaan myös Pirkkalan Parhaiden Facebook-sivulle.

Jaa artikkeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Yksi vastaus

 1. Hei!
  Tällainen artikkeli kiinnostaisi ehdottomasti. Itse hierojana annan aina asiakkaalle kotihoito-ohjeet hänen tarpeitaan ajatellen. Nyt, kun etätöitä on tehty pitkään niin voisin yleisen taukojumppaohjeen laittaa artikkeliin. Kuinka siis käytännössä tämä toimii?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tutustu myös Pirkkalan Parhaisiin yrityksiin

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.