Markkinoi yritystäsi artikkelin muodossa!

Pirkkalan Parhaiden yksi ominaisuus on yrityksiltä asiakkaille kirjoitettavat artikkelit. Näissä yritykset voivat tuoda esimerkiksi vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin tai vinkkejä tuotevalintoihin.

Nykyaikaiseen markkinointiin kuuluu, että yritys on vuorovaikutuksessa asiakkaidensa (nykyisten ja potentiaalisten) kanssa. Pirkkalan Parhaat tarjoaa yrityksille kanavan tuoda omaa asiantuntijuuttaan esille artikkelien muodossa. Tarkoituksena on kertoa mielenkiintoisista aiheista asiantuntevasti ja sisällön avulla houkutella asiakkaita omien palveluidensa pariin.

Tässä esimerkkejä, minkälaisia artikkeleita eri toimialojen yritykset voisivat tehdä:

 • Autokorjaamo: Miksi ilmastointihuolto on tärkeää?
  • Autokorjaamo kertoo lyhyesti, mitä ilmastointihuollossa tehdään ja mitä laiminlyöty ilmastointi voi aiheuttaa. Lopuksi voidaan vaikkapa mainostaa omaa ilmastointihuoltokampanjaa ja ohjata asiakkaat ottamaan yhteyttä.
 • Kauneushoitola: Miten ihon epäpuhtaudet saa pidettyä kurissa?
  • Kauneushoitola kertoo lyhyesti, mistä ihon epäpuhtaudet johtuvat ja sitten, miten ihon saa pidettyä kunnossa. Voidaan mainostaa omia hoitotuotteita sekä palveluja.
 • LVI-alan yritys: Mikä lämmitysmuoto sopii kotiisi?
  • Esimerkiksi lämpöpumppuja asentava yritys kertoo eroja maa- ja ilmalämpöpumpun välillä. Lopuksi mainostetaan omia edustuksia.
 • Hieroja: Näin helpotat hartioiden jumeja
  • Artikkelissa käydään läpi, miten kotikonstein voi edesauttaa hartioiden avautumista jumista. Omia palveluita mainostetaan lopussa.

Pirkkalan Parhaiden pilottivuoden jäsenyyteen sisältyy yksi artikkeli

Kun yritys on Pirkkalan Parhaiden jäsen, saa se julkaista yhden artikkelin ilmaiseksi. Ota yhteyttä, mikäli mieleesi putkahti jokin artikkeli-idea jonka haluaisit toteuttaa tai sinulla on jo materiaali valmiina!

Lähtökohtaisesti Pirkkalan Parhaat ei ole mukana sisällöntuotannossa, mutta voi esimerkiksi oikolukea tekstin ja ehdottaa muutoksia saadun materiaalin perusteella.

Esimerkkinä artikkelista toimii Medianyrkin, Pirkkalan Parhaiden teknisen toteuttajan, artikkeli kotisivujen toimivuudesta eri laitteilla.

Artikkelit näkyvät etusivulla ja ne jaetaan somessa

Artikkelit näkyvät Pirkkalan Parhaiden etusivulla, josta sivuilla kävijä voi käydä ne lukemassa. Kaikki artikkelit jaetaan myös Pirkkalan Parhaiden Facebook-sivulle.

Jaa artikkeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

One Response

 1. Hei!
  Tällainen artikkeli kiinnostaisi ehdottomasti. Itse hierojana annan aina asiakkaalle kotihoito-ohjeet hänen tarpeitaan ajatellen. Nyt, kun etätöitä on tehty pitkään niin voisin yleisen taukojumppaohjeen laittaa artikkeliin. Kuinka siis käytännössä tämä toimii?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tutustu myös Pirkkalan Parhaisiin yrityksiin

Monitoimex Kaihdinpalvelu

Monitoimex on Pirkkalassa sijaitseva kaihdinalan tuotteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee niin kotitalouksia kuin yrityksiä auringonsuojaukseen liittyvissä asioissa. Meiltä saat muun muassa kaihtimet, rullaverhot ja markiisit.

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty

Kauneushoitola Pirkkalan Beauty tarjoaa yksilölliset ja hellivät kauneudenhoitopalvelut ammattitaidolla juuri sinulle, joka haluat rentouttavan hemmotteluhetken.

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu

Pirkkalan Jalkahoitopalvelu (Tmi Hanne Pesonen) tarjoaa terveydenhoidollista jalkahoitoa. Hoidoissa käytetään Footlogix-tuotteita, jotka imeytyvät ihon syvimpiin kerroksiin asti.

Latinkiin.fi

Latinkiin.fi

Latinkiin.fi on sähköajoneuvojen lataamiseen erikoistunut verkkokauppa. Haluamme edistää ympäristöystävällistä liikennettä tarjoamalla tehokkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia lataustarvikkeita.