Kuvakuisma Ky

Kuvakuisma tarjoaa valokuvaamon monipuoliset palvelut passikuvista tapahtumakuvaukseen jo yli 40 vuoden kokemuksella Pirkkalassa Partola-keskuksessa.

Henkilö-, yritys- ja tapahtumakuvaus sekä passikuvat

Kuvakuisma tarjoaa monipuoliset henkilö-, yritys- ja tapahtumakuvauspalvelut, kuten yo- ja rippikuvat, hääkuvat sekä yrityksen henkilöstön kuvat esim. käyntikortteihin. (Vaativammat kuvaukset hoidamme yhä studiolla osoitteessa Kirkkokatu 13 A.)

Kauttamme saat myös viralliset passikuvat passiin, henkilökorttiin, ajokorttiin tai viisumiin, ilman ajanvarausta.

Kuvakuisma tarjoaa henkilökuvausta studiossa sekä tapahtumakuvausta paikan päällä. Katso työnäytteitämme sivuiltamme kuvakuisma.fi!

Paperikuvat, digitoinnit sekä tarvikkeet

Saamme digitaaliset kuvasi ikuistettua paperille vaikkapa kännykästäsi, kamerastasi tai USB-tikulta, jopa tunnissa.

Digitoimme myös vanhat valokuvat ja videosi. Kuvakäsittelemme ne tarvittaessa.

Myymme myös kuvakehykset sekä albumit.

Kauttamme digitoinnit vanhemmista formaateista. Katso kaikki palvelumme sivuiltamme kuvakuisma.fi!

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.