Kotipizza Palmrothintie Pirkkala

Kotipizza Palmrothintie (Citymarket)

Kotipizza Palmrothintie (Sirpa Koivunen Ky) tarjoaa pizzat, kotzonet ja muut Kotipizza-herkut Pirkkalan K-Citymarketin tiloissa tai kotiinkuljetuksella.

Palmrothintie 2 (K-Citymarket Pirkkala)

Pohjoismaiden suurin pizzaketju

Kotipizza on suomalainen ja Pohjoismaiden suurin pizzaketju. Kaikki Kotipizzan tarjoamat syömiset ja juomiset löydät osoitteesta https://www.kotipizza.fi/menu.

Kaikki Suomen Kotipizza-ravintolat ovat franchisingperiaatteella toimivia, itsenäisten franchisingyrittäjien johtamia ravintoloita. Pirkkalassa franchising-yrityksenä toimii Sirpa Koivunen Ky. Viihtyisä  Kotipizza Palmrothintie löytyy Pirkkalan K-Citymarketilta. 

Lounasaikamme on arkisin kello 10.30-14.00 ja tarjous juomasta + lounaasta koskee vain pizzoja. 

Pizzat ja muut herkut kotiinkuljetuksella

Kotipizza Palmrothintieltä saat tilattua herkut suoraan kotiovelle kotiinkuljetuksella 12 km etäisyydellä. Tilaa Kotipizzan verkkokaupasta tai soittamalla numeroon 03 2664041 (0,99 € tilausmaksu puhelimitse). Käytössämme on dynaaminen kuljetusmaksu, joka vaihtelee 2,90 € ja 8,90 € välillä kysynnän ja ajankohdan mukaan (mitä enempi kysyntää, sitä korkeampi kuljetusmaksu). Kulloisenkin kuljetusmaksun näät verkkokaupasta ajankohdasta riippuen. 

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.