Kiinteistötoimisto TaloMaa Oy

TaloMaa LKV on täyden palvelun kiinteistönvälitystoimisto jo kolmannessa sukupolvessa. Ostat tai myyt – Tervetuloa TaloMaalle! PS. Otamme myyntiin myös uusia uudiskohteita.

Modernia asuntokauppaa Pirkkalassa ja Tampereella

Kiinteistötoimisto TaloMaa Oy LKV:n juuret ovat alun perin vuodessa 1969. Ammattitaitoinen kiinteistönvälitystoiminta jatkuu Salomaan suvussa kolmannessa sukupolvessa. TaloMaan LKV:n yrittäjänä toimii Tuukka Salomaa, jolla on pitkäaikainen kokemus ja osaaminen asuntokaupan parista. TaloMaa välittää asuntoja, uudisasuntoja, omakotitaloja ja tontteja Pirkkalassa, Tampereella ja naapurikunnissa. TaloMaa LKV:n päätoimialoina ovat asuntojen ja omakotitalojen sekä laadukkaiden uudiskotien välittäminen.

Soittamalla ja sopimalla alkuneuvottelun pääsemme mukavasti alkuun. Asiakkaanamme olet erityisasemassa, olet aina yhteydessä välittäjään, jolle myyntikohteet ovat tuttuja. Tämä asiantuntijakonsepti on osoittautunut toimivaksi niin kuluttajien kuin rakennusliikkeiden mielestä. Laillistettuna kiinteistönvälittäjänä ylläpidän jatkuvaa kiinteistöalaan liittyvää juridista kouluttautumista, ja koulutukseltani olen hallintotieteiden maisteri. Suoritin hiljattain myös ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon ja lisäksi minulla on mm. yrittäjän ammattitutkinto.

TaloMaa LKV palvelee Pirkkalan keskustassa osoitteessa Tuohikorpi 19 B. Olemme paljon asiakaskäynneillä, joten kannattaa sopia tapaaminen mailitse tai puhelimella.

Monipuoliset palvelut

  • Modernit välityspalvelut: asunnot, omakotitalot, tontit sekä uudet asunnot
  • Asuntokaupan konsultointipalvelut
  • Monipuoliset palvelut rakennusliikkeille Uudisasuntojen myynti
  • Asuntolainoituksiin liittyvien asioiden neuvontapalvelut
  • Kauttani saatavilla kiinteistön kaupanvahvistus, sillä toimin myös julkisena kaupanvahvistajana.

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.