Hannan Piha- ja Vihertyö Oy

Hannan Piha- ja Vihertyö Oy tekee piha- ja puutarhatyöt, pihan maisemoinnit, pihasuunnittelut sekä esimerkiksi kukka-asetelmat kokemuksella.

Pihan maisemointi ja puutarhatyöt kokemuksella

Leikkaamme pensaat & puut ja hoidamme istutuksia sekä nurmikkoa. Suunnittelemme sekä rakennamme myös pihoja ja puutarhoja. 

Maisemoimme pihoja ja teemme puutarhatöitä.
Suunnittelemme ja rakennamme pihakivetyksiä.

Kukka-asetelmat

Suunnittelemme kukka-asetelmia juhliin, pihoihin ja kaupunkiympäristöihin.

Teemme kukka-asetelmia vaikkapa jouluksi ja juhliin.

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.