Brand ID Display & Packaging Oy

Brand ID Display & Packaging Oy

Brand ID Display & Packaging Oy valmistaa näyttävät myyntitelineet tuotteiden erottuvaan esillepanoon. Kestävä mutta kevytrakenteinen aaltopahvi tarjoaa monia mahdollisuuksia telineratkaisuihin.

Näyttävät myyntitelineet

Brand ID Display & Packaging Oy toiminta sijaitsee sekä Pirkkalassa että Vaajakoskella. 

Valmistamme näyttävät myyntitelineet tuotteiden erottuvaan esillepanoon. Kestävä mutta kevytrakenteinen aaltopahvi tarjoaa monia mahdollisuuksia telineratkaisuihin. Ympäristöystävällinen ja kevyt pahvi on erinomainen valinta lyhytkestoisiin kampanjatarpeisiin. Pitkäikäisempien telineiden toteutukseen tarjoamme myös puu-, metalli ja muovirakenteita.

Valmistamme näyttävät pakkausratkaisut kevyestä ja ekologisesta aaltopahvista. Täytämme kaikki pakkaustarpeet, aina vakiolaatikoista räätälöityihin kuljetus- ja myyntipakkauksiin pakkaustarvikkeita unohtamatta.

Pakkaukset kaikkiin tarpeisiin

Tarjoamme vakiolaatikot, teipit ja pakkaustarvikkeet suoraan verkkokauppamme varastovalikoimasta. Tutustu tuotteisiin ja tilaa www.pakkausverkkokauppa.fi.

Kartoitamme tarpeesi ja toiveesi ja tarjoamme asiantuntemuksemme avuksesi yksittäisten teline- ja kalusteratkaisujen suunnittelusta kokonaisten kampanjoiden, myyntiosastojen ja jopa ketjukonseptien suunnitteluun ja toteutukseen. Tarjoamme ratkaisut brändisi erottuvaksi ja näkyväksi tekemiseen ammattitaitoisesti ja laadukkaasti missä ja milloin tahansa.

Brand ID Group

Brand ID Group koostuu neljästä yrityksestä: 

Brand ID Oy -Teollisuusmerkinnät

Brand ID Display & Packaging Oy – Myyntitelineet ja pakkaukset

Brand ID Fenix Sign Oy – Myymälä- ja yritysilmeet

Brand ID Hamari Group Oy -Digitaaliset myymäläratkaisut

Valmistamme valtakunnallisesti teollisuuden merkintätuotteet, myymälä- ja yritysilmeet, myyntitelineet ja pakkaukset sekä digitaaliset myymäläratkaisut. 

Konserni tarjoaa ratkaisuja vähittäiskaupan ja kauppaketjujen ilmeen rakentamiseen, brändää pakkauksia ja valmistaa teollisuuden tuotemerkintöjä.

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.