Bar & Grill Oliver’s

Oliver´s Bar & Grill on tuhti ja viihdyttävä ravintola ja baari Pirkkalan keskustassa. Meillä syöt ja juot kesäisin niin auringon lämmössä ulkona kuin viihtyisästi sisällä!

Savua ja sutinaa Pirkkalan keskustassa

Bar & Grill Oliver’s tarjoaa maistuvat grilliruoat, lounaat (myös kasvisvaihtoehtoineen) ja pienemmät snacksit niin paikan päällä viihtyisässä miljöössä nautittuna kuin kuljetettuna tai ravintolasta noudettuna take awayna. Sijaitsemme Pirkkalan keskustassa Suupantien varrella. Olemme osa pirkanmaalaista Restbar Groupia.

Tunnetuimpia ruokiamme ovat hampurilaiset, grillipihvit, salaatit sekä wingsit. 

Oliver's Pirkkala sisältä
Tervetuloa viihtyisään Bar & Grill Oliver'siin Suupantielle!
Kesäisin nautit tarjoamastamme myös ulkoterassilla!

Maistuva lounas arkisin

Tarjoilemme maukkaan lounaan ma-pe klo 11–14. Valittavanasi on päivän lounas (norm. hinta 9,80 €), päivän kasvislounas (norm. hinta 9,80 €) sekä päivän burgeri (norm. hinta 12,00 €). Lounaslistamme löydät sekä sivuiltamme että Facebookistamme.

Lounaalla perinteisesti tarjolla aterialounas, kasvisvaihtoehto sekä hampurilainen.
Sesongittain valikoimamme vaihtelee. Tässä paistettua lohta halloumjuuston kera.

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.