Automaalaamo Colourace

Automaalaamo ColourAce

Automaalaamo Colourace maalaa ajoneuvot korjausmaalauksesta aina auton ylimaalaukseen ammattitaidolla Pirkkalassa.

Ajoneuvojen korjausmaalaus sekä pienet oikaisutyöt Pirkkalassa

Automaalaukset Pirkkalassa tekee ColourAce. Korjausmaalaukset, orastavien ruostevaurioiden käsittelyt/maalaukset, pienet korin oikaisut ja tarvittaessa sovittuna ylimaalaukset ammattitaidolla, sovitussa ajassa, edullisesti.
 
Parhaiten tavoitat minut soittamalla 0400 909 309. 
Ylimaalaamme tilauksesta autot ja muut ajoneuvot.
Palveluihimme kuuluu ruostekorjaukset ja maalaukset, sekä pienet oikaisut.

Kerro kaverillekin!

WhatsApp
Facebook
LinkedIn

Muita yrityksiä Pirkkalasta

Toolx Oy

Toolx Oy maahantuo ja markkinoi laadukkaita työkaluja ja erikoistyökaluja yrityksille Pirkkalasta. Asiakkaina auto- ja konekorjauksen ammattilaiset sekä teollisuus. Kattavasta verkkokaupasta löydät runsaasti tietoa työkaluista!

k&t prosessipuhdistus

K&T Prosessipuhdistus

Kiinteistöjen & Teollisuuden Prosessipuhdistus palvelee kaikissa kiinteistön viemäri- ja putkisto-ongelmissa Pirkanmaalla nopeasti ammattitaidolla. Teemme laadukkaasti viemärien kuvaukset, kuntotarkastukset ja laaduntarkastukset ammattitaidolla.

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus & Business Shooting Club

Kokkovuoren haulikkoampumakeskus sijaitsee Tampere-Pirkkalan lentokentän ja Satakunnan lennoston välittömässä läheisyydessä. Se tarjoaa neljä skeet-rataa, jossa harjotella ampumista, sekä Business Shooting Club -toimintaa yritysjäsenille.

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies Oy

Jidoka Technologies on digitaalisia näyttöratkaisuja ja ohjelmistokehitystä tarjoava yritys Pirkkalasta. Kauttamme saat tulostaulut, LED-näytöt, videoseinät kuin LED-kärryt yrityksesi sekä urheiluseuran tarpeisiin.